Догори
Дати відгук

Чому корисно їсти груші у похилому віці – дослідження

Груші можуть впливати на роботу кишечника та артеріальний тиск.

1 хв на прочитання02 Квітня 2023, 20:30
Поділитись:

Груші насичені калієм - мікроелементом, що сприяє виведенню з організму надлишків рідини, профілактиці набряків. До того ж, ці фрукти є джерелом магнію.

Груша заспокоює, знижує тиск. Груша служить пілінгом для стінок і ворсинок кишечника, покращує проходження харчової грудки.

За наявності цукрового діабету і зайвої ваги потрібно віддати перевагу несолодким сортам груш. Груші протипоказані людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту – ці фрукти для них занадто грубі через високий вміст клітковини.

Раніше ми писали: Цікавий та смачний рецепт : готуємо швидкий чизкейк з грушею та імбиром

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost