Чому корисно їсти груші у похилому віці – дослідження
Груші можуть впливати на роботу кишечника та артеріальний тиск.
Груші насичені калієм - мікроелементом, що сприяє виведенню з організму надлишків рідини, профілактиці набряків. До того ж, ці фрукти є джерелом магнію.
Груша заспокоює, знижує тиск. Груша служить пілінгом для стінок і ворсинок кишечника, покращує проходження харчової грудки.
За наявності цукрового діабету і зайвої ваги потрібно віддати перевагу несолодким сортам груш. Груші протипоказані людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту – ці фрукти для них занадто грубі через високий вміст клітковини.
Раніше ми писали: Цікавий та смачний рецепт : готуємо швидкий чизкейк з грушею та імбиром