Хоч скільки приготуєш такого салату — завжди виходить мало!
Інгредієнти:
капуста — 1 кг;
морква — 1 кг;
цибуля — 1 кг;
болгарський перець — 1 кг;
помідори — 1 кг;
огірки — 1 кг;
сіль — 5 ч. л.;
цукор — 5 ст. л.;
олія — 1 ст. л.;
оцет 9 % — 1 ст. л.
Приготування.
Всі овочі нарізати соломкою. Перемішати всі інгредієнти і дати настоятися 1 годину.
Поставити варити. Після того, як закипить, варити не більше 10 хвилин.
Розкласти по банках рівномірно з маринадом. Закрутити.
Смачного!
Також ми розповідали про морквяний салат — проста і бюджетна заготовка на зиму.