- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Булгур із фаршем, солодким перцем і сметаною — готується на сковороді
Булгур із фаршем, солодким перцем і сметаною — готується на сковороді
Фарш можна приготувати самостійно чи придбати вже готовий.
Булгур із курячим фаршем, солодким перцем і сметаною, приготований на сковороді — рецепт, який втілює ідеальний баланс між простотою, смаком і користю. Ця страва стане справжньою знахідкою для тих, хто цінує смачні, поживні та швидкі у приготуванні обіди чи вечері. Зручність у тому, що все готується на одній сковороді — мінімум посуду, максимум аромату та смаку.
Курячий фарш можна приготувати самостійно чи придбати вже готовий.
Інгредієнти:
булгур — 100 г;
фарш курячий — 200 г;
перець солодкий червоний — 350 г (2,5 шт.);
сметана жирністю 20 % — 25 г (1 ст. ложка з гіркою);
олія — 15 мл (1 ст. ложка);
сіль — ½ ч. ложки (до смаку);
перець мелений (суміш перців) — на кінчику ножа.
Приготування.
Солодкий перець очистити від насіння та нарізати невеликими шматочками.
У сковороді розігріти олію, викласти шматочки перцю. Обсмажувати 4-6 хвилин на сильному вогні до м'якості.
Курячий фарш відправити в сковороду, обсмажити, помішуючи та розбиваючи грудочки, 3-4 хвилини, до зміни кольору.
Потім додати сметану, сіль, суміш перців і влити 300 мл води. Довести вміст сковороди до кипіння на сильному вогні.
Всипати в сковороду булгур, перемішати. Зменшити вогонь і накрити кришкою сковороду. Готувати булгур на слабкому вогні 15-20 хвилин, до повного випаровування та вбирання рідини.
Булгур із фаршем, солодким перцем і сметаною готовий. Страву потрібно відразу подавати до столу, поки гаряча.
Більше новин читайте на GreenPost.