Бриз із Гаваїв: поке-боули з тунцем

1 хв на прочитання19 годин тому
Фото: Heartfoundation.org.nz

Рецепт, що перенесе вас на тропічні острови.

Поке — традиційна гавайська страва, яка поєднує свіжість, смак і користь. Це неначе конструктор, де кожен може створити власну ідеальну композицію.

Інгредієнти.

тунець (бажано свіжий) — 200 г;

готовий рис для суші — 100 г;

огірок — ½;

авокадо — ½;

соєві боби — 100 г;

морква — ½;

соєвий соус — 2 ст. л.;

рисовий оцет — 1 ст. л.;

кунжутна олія — 1 ч. л.;

насіння кунжуту та зелена цибуля — для подачі.

Приготування.

Тунець нарізати кубиками. Приготувати маринад, змішавши соєвий соус, рисовий оцет і кунжутну олію. Замаринувати тунець на 15 хвилин.

Огірок, авокадо та моркву нарізати соломкою або ж кубиками. Едамаме відварити.

У глибоку миску викласти рис, зверху красиво розкласти маринований тунець та овочі.

Посипати все кунжутом і зеленою цибулею. Подавати одразу ж.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: