Більше їх не треба смажити: найкраще блюдо з кабачків за 20 хвилин - новий рецепт
Божевільний рецепт - кабачкові оладки в духовці за 20 хвилин, які полюблять всі.
Влітку завжди готуємо смачні і легкі страви. Молоді кабачки вже з'явилися на прилавках магазинів. Щоб порадувати своїх близьких не обов'язково довго з ними возитися.
Просто натріть 1 кабачок та додайте трохи сиру. Дуже смачний і легкий рецепт для всіх. Спробуйте один раз приготувати, і більше не потрібно буде смажити кабачки та витирати плиту.
Найсмачніші кабачки - рецепт за 20 хвилин
Вам потрібно:
- Кабачки молоді - 1-2 шт (350 гр)
- Сир твердий Голландський - 120 гр
- Яйця - 2 шт
- Борошно (пшеничне, вівсяне, рисове) - 2 столові ложки
- Сіль
- Перець - за смаком
- Розпушувач - половина чайної ложки
Помити молоді кабачки та натерти на крупній тертці.
Видавити руками всю рідину з кабачків і злити воду.
Натерти на крупній тертці сир, додати сіль та мелений перець за смаком.
Далі розбити 2 яйця і додати будь-яке борошно - 2 столові ложки.
Добре перемішуємо кабачкове тісто на млинці, поки кабачки не виділили знову сік через сіль.
Деко застелити пергаментним папером і викласти по 1,5 столової ложки кабачкового тіста.
Ложкою сформувати круглі невеликі млинці.
Поставити деко в добре розігріту духовку.
Випікати кабачкові млинці 20 хвилин при 200 градусах.