Догори
Дати відгук

Більше їх не треба смажити: найкраще блюдо з кабачків за 20 хвилин - новий рецепт

Божевільний рецепт - кабачкові оладки в духовці за 20 хвилин, які полюблять всі.

1 хв на прочитання16 Червня 2023, 12:00
Поділитись:

Влітку завжди готуємо смачні і легкі страви. Молоді кабачки вже з'явилися на прилавках магазинів. Щоб порадувати своїх близьких не обов'язково довго з ними возитися.

Просто натріть 1 кабачок та додайте трохи сиру. Дуже смачний і легкий рецепт для всіх. Спробуйте один раз приготувати, і більше не потрібно буде смажити кабачки та витирати плиту.

Найсмачніші кабачки - рецепт за 20 хвилин

Вам потрібно:

  • Кабачки молоді - 1-2 шт (350 гр)
  • Сир твердий Голландський - 120 гр
  • Яйця - 2 шт
  • Борошно (пшеничне, вівсяне, рисове) - 2 столові ложки
  • Сіль
  • Перець - за смаком
  • Розпушувач - половина чайної ложки

Помити молоді кабачки та натерти на крупній тертці.

Видавити руками всю рідину з кабачків і злити воду.

Натерти на крупній тертці сир, додати сіль та мелений перець за смаком.

Далі розбити 2 яйця і додати будь-яке борошно - 2 столові ложки.

Добре перемішуємо кабачкове тісто на млинці, поки кабачки не виділили знову сік через сіль.

Деко застелити пергаментним папером і викласти по 1,5 столової ложки кабачкового тіста.

Ложкою сформувати круглі невеликі млинці.

Поставити деко в добре розігріту духовку.

Випікати кабачкові млинці 20 хвилин при 200 градусах.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.