Ароматні та м’які бананові булочки до кави або чаю: легкий рецепт випічки
Випічка вийде пишна та дуже ніжна.
Банани лежать на столі та ніхто їх не хоче їх їсти? Чудово, бо з ними можна приготувати ароматні булочки. Такі смаколики до чаю або кави будуть саме те, що всі хотіли. Випічка вийде пишна та дуже ніжна.
Інгредієнти
Для приготування потрібні такі продукти:
- банани — 2 шт.;
- яйце — 1 шт.;
- борошно — 350 г;
- сухі дріжджі — 1 ч.л.;
- вершкове масло — 2 скл.;
- родзинки — 50 г.
Як приготувати
Стиглі банани розімніть виделкою до пюреподібного стану. Вмішайте яйце та збийте масу до однорідності. Потім додайте решту компонентів, а також просіяне борошно. Тітсо повинно бути липким та м’яким. Накрийте його рушником та залишіть на 1,5 години в теплому місці.
Готове тісто розділіть на булочки та викладіть їх на деко. Нехай ще годину постоять при кімнатній температурі. Тим часом розігрійте духовку до 190 градусів.
Відправляйте булочки випікатися на 20 хвилин. А після того, коли їх дістанете, присипте цукровою пудрою. Смачно, солодко та ароматно.
Більше новин читайте на GreenPost.