Американський гарбузовий пиріг — чудово підходить для сімейних свят і чаювань

1 хв на прочитання13 Вересня 2024, 07:24
Фото: «Їжа легко»

Став символом святкових страв у США.

Американський гарбузовий пиріг — це класичний десерт, що відзначає своїм неповторним смаком і ароматом осінь. Цей пиріг, що став символом святкових страв у США, чудово підходить для сімейних свят і чаювань.

Інгредієнти:

масло вершкове — 130 г;

борошно пшеничне — 250 г;

яйце — 1 шт.;

цукор — 50 г;

ванільний цукор — ½ ч. ложки;

пюре гарбузове — 300 г;

згущене молоко — 320 г;

яйця — 2 шт.;

кориця мелена — ½ ч. ложки;

мускатний горіх мелений — ½ ч. ложки;

ванільний цукор — 1 ч. ложка;

сіль — 1 дрібка.

Приготування.

Холодне вершкове масло нарізати кубиками та всипати до нього борошно.

Розтерти борошно з олією в крихту.

Додати одне яйце, ванільний і звичайний цукор.

Замісити липке тісто.

Поставити тісто в холодильник.

Приготувати гарбузове пюре.

Ввімкнути духовку для розігріву до 200 °C.

До гарбузового пюре додати згущене молоко. Перемішати.

Вбити яйця, всипати корицю, мускатний горіх, сіль і ванільний цукор.

Перемішати віничком.

У форму для випікання викласти тісто та розрівняти, формуючи бортики.

Викласти на тісто начинку.

Випікати пісочний пиріг із гарбузом у духовці при 200 °C 15 хвилин. Потім зменшити температуру до 180 °C та випікати пиріг ще 40 хвилин.

Готовому американському пирогу з гарбузом дати повністю охолонути.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: