Альтернатива пиріжкам: як приготувати чебуреки з солодкою начинкою
Це класика, яка дуже добре смакує всім без винятку.
Коли говорять про чебуреки, всі думають про соковиту м’ясну начинку. Це класика, яка дуже добре смакує всім без винятку. Проте чебуреки можна робити з різними видами начинок. Недарма є рецепти з гарбузом, сиром, зеленню. З солодкою начинкою чебуреки стануть смачною альтернативою смаженим пиріжкам.
Як приготувати
Підготуйте такі продукти для тіста:
- борошно — 300 г;
- вода м 150 мл;
- олія — 3 ст.л.;
- сіль — дрібка.
Борошно просійте гіркою та зробіть в центрі заглиблення. Влийте туди олію, теплу воду та додайте дрібку солі. З цих компонентів треба замісити тісто. Накрийте його рушником та залиште на 30 хвилин.
Начинку можна зробити будь-яку на ваш смак. Наприклад, кисломолочний сир з цукровою пудрою та родзинками, яблука з бананами та корицею. На крайній випадок можна варення або джем покласти всередину.
Сформуйте з тіста чебуреки та відправляйте смажитись в олію на розігріту сковороду. Обсмажувати треба з двох сторін до золотистої скоринки. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.