Аджика з помідорів, яка просто тане в роті

1 хв на прочитання30 Серпня 2022, 22:46

Її навіть не треба варити.

Є чимало рецептів аджики, серед яких — рецепт аджики, яку взагалі не треба піддавати термічній обробці.

Інгредієнти:

помідори — 1 кг;

солодкий болгарський перець (бажано червоний) — 1 кг;

часник — 500 г;

перець чилі — 1 пачка (20 г);

сіль — 3 ст. л.;

сушений корінь петрушки — 100 г.

Приготування.

Перекрутити на м'ясорубці помідори, часник і болгарський перець.

Додати перець чилі, сіль і подрібнений корінь петрушки, перемішати й залишити на добу, періодично помішуючи.

Розкласти в сухі, стерильні й охолоджені скляні банки, зберігати у холодильнику.

Також ми розповідали про легкий рецепт аджики з помідорів та не класичний, але дуже смачний рецепт аджики на зиму.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: