Догори
Дати відгук

5 трав з жироспалюючим ефектом: для зменшення живота та прискорення метаболізму

Хімічний склад трав рясніє корисними сполуками і особливо благотворно впливає на травлення

2 хв на прочитання01 Вересня 2023, 06:50
Поділитись:

 Зелень допомагає покращити обмінні процеси в організмі та налагодити роботу ШКТ. Регулярна присутність зелені в раціоні відмінно доповнює процес схуднення і дозволяє спалювати жир більш ефективно.

Зелень та корисні трави – незамінні інгредієнти корисного харчування, про які багато хто забуває. У зелені майже немає калорій. При цьому хімічний склад трав рясніє корисними сполуками і особливо благотворно впливає на травлення та процес розщеплення ліпідних відкладень.

Ці види трав слід вживати щодня. Деякі з них краще додавати до чаю або заварювати самостійно.

Петрушка містить багато вітаміну С, що допомагає прискорити спалювання жиру в організмі. А ще петрушка має сечогінний ефект, що теж важливо в процесі схуднення.

Кріп рекомендується їсти при профілактиці запорів, він зменшує метеоризм та здуття. Коли йдеться про здорове схуднення, без «туалетної теми» не обійтися: адже налагоджена робота кишечника — це й налагоджений метаболізм

Базилік багатий на танини — похідні дубильної кислоти, які прискорюють обмін речовин і зменшують кількість жирових клітин в організмі. Найкраще додавати базилік у чай, адже в ньому також міститься в’яжуча на смак дубильна кислота.

М’ята допомагає знизити апетит і відбити потяг до солодкого. А ще м’ята стимулює роботу лімфатичної системи і може запобігти появі набряків.

Ромашка в першу чергу використовується як натуральний засіб для заспокоєння ШКТ та зменшення здуття живота. Однак за рахунок протизапального ефекту ромашка стимулює обмінні процеси і допомагає прискорити жироспалення.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.