Догори
Дати відгук

5 продуктів для довголіття та молодості: поради лікаря

Ці продукти необхідно вживати щодня, щоб зберегти своє тіло молодим і здоровим

1 хв на прочитання10 Липня 2024, 11:40
Довголіття та Молодость Поради лікаря Корисні продукти Довголіття та Молодость Поради лікаря Корисні продукти
Поділитись:

Відомо, що шкідливі звички та нездоровий образ життя впливає на наш зовнішній вигляд та внутрішній стан. Фахівець у галузі функціональної медицини, лікар Марк Хайман назвав 5 продуктів, які варто споживати щодня для довголіття та підтримки молодості.

Хрестоцвіті овочі

Листова капуста, брюссельська капуста, броколі та білокачанна капуста місять речовини, які сприяють детоксикації клітин. Вони також містять багато фолієвої кислоти, яка є ключовою для процесу, званого метилюванням, який впливає на ваш біологічний вік. Важливо щодня споживати такі овочі.

Оливкова олія холодного віджиму

Марк Хайман розповів, що така олія містить багато протизапальних сполук і діє так само добре, як і аспірин, згідно з деякими дослідженнями.

Хоча багато хто вважає, що ми повинні триматися подалі від жирів, щоб залишити здоровий спосіб життя, експерт розвіяв цей міф, заявивши, що "хороші жири корисні".

Горіхи

Лікар порадив запастися горіхами, оскільки вони, як відомо, продовжують життя, впливають на зниження ризику діабету, збільшують здоров’я та тривалість життя. Ці суперпродукти також наповнені вітамінами, мінералами, білками та клітковиною, які необхідні для належної підтримки нашого здоров'я.

Чорниця

Експерт також порадив людям споживати більше чорниці, оскільки вона є чудовим джерелом антиоксидантів і фітохімічних речовин, які активують шляхи довголіття.

Зелений чай

Зелений чай багатий фітохімічними речовинами - катехінами, які активують перемикачі та шляхи довголіття в нашому тілі і зберігають нас молодими та здоровими.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost