Вверх
Дать отзыв

З наступного року на вітчизняний авторинок вийдуть електрокари від Volkswagen

Яка саме з електричних моделей Volkswagen з’явиться першою, не повідомляться, але це станеться вже наступного року.

1 мин на прочтение18 Декабря 2020, 11:14
Поделиться:

Не тільки пандемією живе світ  і окрім сумних новин є й досить приємні. Так, офіційний імпортер автомобілів Volkswagen в Україні, у 2021 році  планує розпочати продаж електромобілів на українському ринку.

«Volkswagen планує розпочати продаж електромобілів в Україні. Ми розуміємо, що зростає попит й інфраструктура розвивається швидкими темпами. Ми орієнтуємося на процес планування заводу-виробника й сподіваємося, що найближчим часом зможемо запропонувати прихильникам бренду електричні Volkswagen», — повідомили  «Главкому»  в офісі компанії «Порше Україна», офіційного імпортера автомобілів Volkswagen.

Яка саме електрична модель з’явиться першою, невідомо. Ймовірно, це буде Volkswagen ID.3, світові продажі якого стартували влітку цього року, а вже в жовтні електрохетчбек став найбільш продаваним електромобілем на ринку Європи, залишивши позаду Renault Zoe і Hyundai Kona Electric.

Volkswagen ID.3 оснащується електричним двигуном, який генерує 145 к. с. та 250 Нм крутного моменту, та батареєю ємністю 62 кВт•год. Від 0 до 100 км/год базовий хетчбек прискорюється за 9,6 секунди, з пакетом Performance — за 7,3 секунди. Заявлений запас ходу — 420 км за циклом WLTP.

Як відомо,  Fiat 500e визнали електроавтомобілем року у Великій Британії.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.