Як підняти кількість гемоглобіну у крові без аптечних препаратів

1 мин на прочтение13 Октября 2022, 22:42
Як самостійно підвищити гемоглобін в домашніх умовах

Без гемоглобіну серце, мозок, інші органи починають «задихатися», що позначається на нашому самопочутті.

Якщо гемоглобіну обмаль, тіло недоотримує кисень. Серце, мозок, інші органи починають страждати від гіпоксії, що позначається на їхній працездатності та нашому самопочутті загалом. Виникають характерні симптоми анемії (так називають нестачу гемоглобіну). «На пенсії» розповідає про три способи підвищити рівень гемоглобіну в крові без аптечних препаратів.

Мед із волоськими горіхами та журавлиною — чудовий засіб для підвищення цінного білка в крові. Можна змішати у рівних пропорціях. Краще вживати відразу дрібними порціями, щойно приготували.

Напій із шипшини з медом — корисний не тільки для імунітету та загальної життєвої сили, а й для підвищення гемоглобіну. Шипшину потрібно заварити в термосі на кілька годин, а мед додати безпосередньо перед вживанням.

Трав’яний збір. Узяти по дві столові ложки кропиви та листя ожини, а також по три столові ложки звіробою та квітів ромашки. Все це подрібнити, перемішати і, помістивши в термос, залити близько 700 мл окропу. Настій пити по склянці тричі на день.

Колись ми також розповідали, як підняти гемоглобін без м’яса.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.

Поделиться: