Вверх
Дать отзыв

«Він би все одно помер»: відповідь медика компанії Pfizer щодо смерті вакцинованого українця

Лікар вважає, що чоловік помер не через вакцину, а через ставлення до людей у системі української охорони здоров'я.

3 мин на прочтение07 Июля 2021, 15:46
Вакцинація Вакцинація
Поделиться:

Голова правління Експертної Ради суспільних досліджень та проектів у сфері національного здоров'я та соціального захисту Інна Березюк у своєму життєписі в соцмережі Фейсбук відповіла «відповідальній фармкомпанії «Пфайзер», яка миттєво відреагувала на смерть українця від вакцини».

«В Україні, де охорона здоров'я — це повна фікція, медична допомога — формальна відписка, а патанатомія — окозамилювання, не варто особливо хвилюватися через те, що ви щось не дописали в інструкцію із застосування препарату.

В руках мавпи граната завжди небезпечна подвійно», — написала медик.

Інна Березюк розповіла про власний досвід матері дитини з інвалідністю (а не цілком здорового померлого 47-річного вінничанина), «на вакцинацію якого дозвіл мені ще не більше місяця назад мої ж колеги пропонували підписати просто в темному коридорі без права надіти окуляри, навіть не цікавлячись його станом здоров'я».

«Аналізи крові, які я зробила в цей день, я читала сама, інші ними не зацікавилися зовсім. Анамнез теж мало кого хвилював. Те, що я — дипломований медик і просто знаю, як годиться працювати, теж ні кого не змусило соромитися», — розповіла жінка.

Інна Березюк нагадує, що саме так і відбувається нинішня екстрена вакцинальна кампанія вакцинами, дозволеними для такого застосування в Україні — за фактично повної відсутності реальних знань про здоров'я громадянина, який зазнає медичної процедури.

«Оскільки багато років уже без адекватної медичної допомоги, крім екстреної тільки дорогою на цвинтар у стилі «вибач, але ми не встигли», без нормального та своєчасного доступу до цієї медичної меддопомоги максимальної (за винятком 5 % над рисою бідності поки ще) кількості громадян України, за абсолютно наплювацькому на стан здоров'я українця ставлення влади та її більшості виконавців у системі до цього питання, під фанфари «звітності» неуспіхів на «об'єктивні обставини» та прикриття реляціями про «перемоги» повної недбалості, беззаконня та безвідповідальності в цьому секторі по всій вертикалі виконання, без усякого страхування ризиків здоров'я громадян, які піддаються таким клінічним експериментам у державі, без фінансових гарантій доступу та якості до реальної та нормальної медичної допомоги, і без цієї медичної допомоги у принципі за винятком того, що окремо зберігся у порядному стані, але вже дуже рідко, суто людського фактора, без права на доказове оскарження потім будь-яких фатальних результатів у принципі.

Це — стандартне ставлення до людей у системі української охорони здоров'я»,
—  Інна Березюк.

Нагадаємо про причину смерті 47-річного вінничанина після COVID-вакцинації.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.

Больше из GreenPost
Фото: «Еда легко»
Сочная курочка с хрустящим картофелем в духовке – простой и доступный рецепт праздничного блюда.
1 мин на прочтение25 Апреля 2024
Изображение сгенерированное ИИ
Ганс Геневейн Роуз (Hans Gonewein Rose) - роза-праздник (ВИДЕО)
1 мин на прочтение25 Апреля 2024
 Финансовый гороскоп на четверг, 25 апреля
Будьте внимательны к мелочам: финансовый гороскоп на четверг, 25 апреля
1 мин на прочтение2 часа назад
Более 8 километров браконьерских сетей изъяли из заказника на Кременчугском водохранилище
Более 8 километров браконьерских сетей изъяли из заказника на Кременчугском водохранилище
1 мин на прочтение3 часа назад
Облачно с прояснениями: прогноз погоды в Украине на 25 апреля
1 мин на прочтение5 часов назад
Минприроды инициирует упрощение порядка получения разрешения на осуществление операций по обработке отходов в рамках экспериментального проекта
2 мин на прочтение5 часов назад
На Закарпатье - снеголавинные предупреждения!
1 мин на прочтение7 часов назад
Позаботьтесь об онлайн-безопасности: советы от киберполиции
1 мин на прочтение8 часов назад