Вверх
Дать отзыв

В Одесі покалічений кіт просив порятунку в перехожих

Коли ветеринар оглянув знайду, то виявилося, що у кота вибите око й він на межі виснаження.

1 мин на прочтение08 Декабря 2020, 13:40
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поделиться:

В Одесі волонтерка та зоозахисниця Віра натрапила на покаліченого кота, який вибігав на дорогу та просив допомоги у людей. Історію порятунку пухнастого опублікували на Facebook-сторінці ГО UAnimals. 

Жінка говорить, що кіт зненацька вискочив на неї з кущів над асфальтованою дорогою та вчепився в ногу. Віра помітила, що в тварини вибите око й кіт виснажений. Зоозахисниця намагалася змусити кота розжати щелепи та відпустити її ногу, але марно.

"Довелося йти додому з котом на нозі", - пригадує зоозахисниця.

Вдома вона заспокоїла кота  й запросила ветеринара, який оглянув тварину детальніше і сказав, що око пухнастий втратив два дні тому й, ймовірно, з вини людей. До того ж, кіт був дуже худим - важив усього три кілограми, хоча давно вийшов з віку кошеняти-підлітка.

Ця історія завершилася щасливо: знайду прооперували та відгодували. Зараз кіт. якого назвали Флінтом, важить сім кілограмів, почувається добре та чекає на нового господаря.

До слова, днями операцію з порятунку довелося організовувати й зоозахисникам в Івано-Франківську. Вони разом із екологами рятували 250 рудих вечірниць, яких випадково потурбували будівельники. 

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.