Вверх
Дать отзыв

У столиці зафіксували «поховання» покришок: тонни гуми трактор засипає піском (відео)

У столиці вирішили не палити старі гумові шини, та не утилізовувати їх правильно, без шкоди для довкілля.

1 мин на прочтение14 Апреля 2021, 10:30
У столиці зафіксували «поховання» покришок: тонни гуми трактор засипає піском У столиці зафіксували «поховання» покришок: тонни гуми трактор засипає піском
Поделиться:

Покришки, ймовірно ті, що збирали комунальники міста у столичних дворах, наразі вивозять за місто та закопують у канави. Відповідне відео з'явилося у соцмережі.

«Продовження «Шиноменеджменту» в Києві. Хто це зробив?1) зібрали автопокришки 2) вивезли вантажівками 3) скинули в яр у межах міста 4) згорнули в яр трактором 5) присипали землею 6) місія виконана?»,розповів колишній начальник Держекоінспекції Столичного округу Сергій Волков

Він і оприлюднив відео депутатки Київради Аліни Михайлової. 

На відео видно, що вантажівка викидає шини просто посеред яру, порушуючи  всі  законодавчі норми.  Автівка належить «Київавтодору». 

В той же час у Деснянській РДА, на території якої і були зафіксовані факти незаконної утилізації зазначають, що «для безпечної утилізації шин комунальні підприємства Деснянського району уклали договори зі спеціалізованими підприємствами Київської області». І  наразі, за словами місцевої влади, шини складуються у відведених локаціях, після чого будуть перевезені для утилізації.

Напередодні ми писали про те, як  гуму викинули серед пустиря та зелених насаджень між вул. Пухівською та Закревського, навпроти ТЕЦ. Кияни помітили величезний стовп чорного диму від спалювання шин.

Раніше ми розповідали, що у Києві комунальники вивезли десятки автомобільних шин у ліс (фото). Небезпечні відходи лежать просто неба, вже почали нагріватися та виділяти токсичні речовини.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.