Вверх
Дать отзыв

У потязі Рахів — Київ з верхньої полиці упав пасажир і за кілька годин помер

Пасажит вдарився потилицею

2 мин на прочтение13 Июня 2021, 12:33
Фото: Starkon.city Фото: Starkon.city
Поделиться:

У поїзді сполученням Рахів — Київ пасажир упав з верхньої полиці, а за кілька годин помер. Причини його смерті з'ясовуються. Про це повідомляє пресслужба УЗ.

«За попередньою інформацією, пасажир близько третьої ночі впав з верхньої полиці. Після падіння він повідомив дружині, що почувається добре. Під ранок чоловіку стало гірше, і поїзна бригада викликала швидку медичну допомогу на найближчу станцію — Фастів. По прибуттю поїзда медики зафіксували смерть чоловіка, забоїв на його тілі не виявлено», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці разом із залізничниками з'ясовують причини смерті пасажира поїзда № 358 Рахів — Київ.

У компанії також наголошують, що полиця, з якої впав чоловік, була облаштована ременями безпеки, проте він ними «не скористався».

Укрзалізниця закликає пасажирів неухильно дотримуватися правил безпеки та поведінки на об'єктах залізничного транспорту, під час подорожі на верхніх полицях використовувати ремені безпеки та обмежувальні поручні.

За фактом смерті пасажира потяга Рахів - Київ відкрито кримінальне провадження.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на станцію Фастів, де стояв потяг, з’ясувала, що 27-річний мешканець Тернополя, який їхав з дружиною на відпочинок, уночі впав із верхньої полиці. За попередніми даними, чоловік ударився потилицею.

«Після падіння чоловік повідомив дружині, що почувається добре, повернувся на верхню полицю та ліг спати. Вранці дружина виявила тіло чоловіка без ознак життя та викликала швидку. Медики констатували смерть чоловіка», - розповіли у поліції.

Нагадаємо, що задовгий робочий день призводить до передчасної смерті.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.