Вверх
Дать отзыв
  • Главная
  • Новости
  • Здоров'я
  • Співробітники Інституту хімії НАН України виготовляли фальсифікований алкоголь «відомих брендів»  –  прокуратура

Співробітники Інституту хімії НАН України виготовляли фальсифікований алкоголь «відомих брендів»  –  прокуратура

Прибуток фальсифікаторів склав 1,3 млн гривень

1 мин на прочтение09 Июня 2021, 19:05
Фото: Київська прокуратура Фото: Київська прокуратура
Поделиться:

Службовці держпідприємства «Дослідне виробництво Інституту хімії високомолекулярних сполук» НАН України незаконно виробляли алкогольні напої. Про це повідомили у Київській прокуратурі.

«Згідно з матеріалами слідства, у період з серпня 2020 по лютий 2021 року учасники організованої групи, будучи службовими особами ДП «Дослідне виробництво Інституту хімії високомолекулярних сполук2 НАН України, та використовуючи приміщення держпідприємства та спеціальне обладнання, організували незаконне виробництво алкогольних напоїв з метою їх подальшого збуту під виглядом відомих брендів», - ідеться у повідомленні.

Встановлено, що учасниками організованої групи незаконно виготовлено понад 5300 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв та отримано прибутку на понад 1,3 млн гривень.

Наразі проводяться всі необхідні слідчі дії, спрямовані на повне, всебічне та об’єктивне дослідження обставин кримінального провадження.

«Викриття злочинної діяльності проводилося прокурорами спільно зі слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у м. Києві та за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у місті Києві ДСР НП України», - додали у прокуратурі.

Нагадаємо, що президенту НААН повідомили про ще одну підозру.

 

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.