Вверх
Дать отзыв
  • Главная
  • Новости
  • Еко
  • Подоїти козу та зібрати собі сніданок на грядці можна в ресторані на Одещині (ФОТО)

Подоїти козу та зібрати собі сніданок на грядці можна в ресторані на Одещині (ФОТО)

Пропонують козотерапію, глемпінг у лавандовому полі, фотозону та багато іншого.

1 мин на прочтение07 Августа 2021, 16:00
Пропонують козотерапію, глемпінг у лавандовому полі, фотозону та багато іншого. Пропонують козотерапію, глемпінг у лавандовому полі, фотозону та багато іншого.
Поделиться:

Величезний ресторан-теплиця, бринза та масло з козячого молока, домашні овочі та яйця, глемпінг (гламурний кемпінг) у лавандовому полі, козотерапія ці та інші можливості пропонують любителям зеленого туризму фермери на Одещині. У господарстві «Кози та Матроси» (с. Миколаївка) відвідувачі можуть не лише поїсти «всього домашнього, а й назбирати собі овочів та приправ у теплицях і навіть подоїти кіз.

Господарі ферми розповідають, що кожна їхня коза індивідуальність.

«Ось, наприклад, Сніжана залюбки слухає музику, а улюблене заняття Свєтки — приміряти костюми та фотографуватись. Ванесса навпаки — інтроверт. Цінує час, проведений наодинці, насолоджуючись заходами сонця та краєвидами, що відкриваються з ферми», — йдеться в повідомленні на сторінці господарства у Фейсбук.

Туристи також можуть подивитися, як роблять олію, зібрати овочі, взяти участь у приготуванні їжі з домашніх продуктів чи влаштувати фотосесію на лавандовому полі.

«Уявіть, як ви прокидаєтесь під перших півнів, виходите з глемпінгу в лавандове поле та насолоджуєтесь сніданком із домашніх овочів, скремблом з яєць наших курей та бринзою з молока наших кізпросто як у дитинстві у бабусі», — пропонують господарі.

Можна також порибалити та поснідати на березі моря.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.