Вверх
Дать отзыв
  • Главная
  • Новости
  • Еко
  • Підлеглого голови ДЕІ спіймали на хабарі: за долари прикривав «чорного лісоруба»

Підлеглого голови ДЕІ спіймали на хабарі: за долари прикривав «чорного лісоруба»

Йдеться про в .о. начальника відділу Держекоінспекції Поліського округу.

1 мин на прочтение26 Января 2021, 11:04
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поделиться:

В ДЕІ черговий скандал. Вчора,  25 січня, на хабарі  попався  в. о. начальника відділу Держекоінспекції  Поліського округу.   Про це повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Зокрема, пресслужба прокуратури, зазначає, що посадовця Держекоінспекції регіону було затримано під час одержання неправомірної вигоди на суму 600 доларів США від місцевого мешканця, який незаконно вирубував дерева. Чоловік  в одному з  лісогосподарств Житомирського району вирубав дуби.

У прокуратурі зазначають, що за 600 доларів посадовець   пообіцяв «чорному лісорубові» прикрити незаконну порубку, «владнати» питання щодо непритягнення його до адмінвідповідальності екологічною інспекцією, а в разі виявлення порубки правоохоронцями — попередити про спосіб вивезення.

Підлеглого голови ДЕІ  затримано,  вирішується питання щодо повідомлення про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. Процесуальне керівництво здійснює Житомирська обласна прокуратура. 

Як стало відомо раніше, підлеглого Андрія Мальованого та начальника ДЕІ Поліського округу Сергія Жука звинуватили в корупції. 

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.