Паста карбонара — простий покроковий рецепт

1 мин на прочтение13 Ноября 2023, 00:37
Паста карбонара

Подаючи до столу, її обов'язково слід посипати сиром і перцем за смаком.

Паста карбонара — це класична страва італійської кухні, широко відома у всьому світі. Секрет її популярності не тільки в доступності інгредієнтів і часі приготування. Головне — це неповторний смак, вершковий і ніжний, хоча справжня паста карбонара готується без вершків.

Інгредієнти:

спагеті — 1 упаковка;

яйця — 3 шт.;

сир Пармезан — 160 г;

бекон — 150-200 г;

часник — 2 зубчики;

чорний перець — 1 ч. л.

Приготування.

Відварити спагеті.

Паралельно нарізати бекон і часник, обсмажити та витопити жир.

Приготувати соус. В посудину розбити яйця, натерти пармезану, додати чорний перець, перемішати.

Вимкнути плиту, додати спагеті до бекону, вилити 2 ополоники води, в якій варилися спагеті.

Додати суміш із сиру та білків. Перемішати.

Подаючи до столу, обов'язково посипати сиром і перцем за смаком.

Також ми писали про лазанью: покроковий рецепт витонченої італійської страви.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.

Поделиться: