Вверх
Дать отзыв

Міністр довкілля Роман Абрамовський написав заяву на звільнення

Рада може проголосувати за його звільнення у четвер.

1 мин на прочтение19 Октября 2021, 15:33
Фото:
УНІАН Фото: УНІАН
Поделиться:

Міністр екології Роман Абрамовський написав заяву на звільнення. Про це повідомляє канал insiderUKR. У повідомленні зазначається, що це сказав керівник фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія. За його словами, міністр зробив це за власним бажанням. 

Також, за словами заступниці голови фракції «Слуга народу» Євгенії Кравчук, Верховна Рада зможе проголосувати за звільнення Романа Абрамовського з посади міністра захисту довкілля та природних ресурсів уже в четвер, 21 жовтня, якщо його заява надійде до парламенту сьогодні, 19 жовтня, повідомляє Укрінформ.

«Ми вчора обговорювали, дійсно, цього тижня може бути проголосована відставка Абрамовського, міністра екології. У п'ятницю була досить негативна оцінка діяльності Міністерства екології з боку членів РНБО. Я допускаю, що якщо ця заява офіційно надійде у Верховну Раду сьогодні, то в четвер ми зможемо за процедурою проголосувати його відставку у Верховній Раді. Але потрібно, щоб вона сьогодні надійшла, бо завтра має бути комітет», — зазначила Кравчук.

Вона додала, що у фракції ще не обговорювали кандидатів на цю посаду, але зауважила, що серед них можуть бути члени фракції «Слуга народу».

Нагадаємо, Держекоінспекцію Південно-Західного округу притягають до відповідальності за зловживання службовим становищем.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.