Коли томати зустрічаються з ароматним базиліком, народжується справжня гастрономічна магія. Гострий базиліκовий соус стане ідеальним доповненням до пасти, піци чи просто як соус для ваших улюблених страв. Простий у приготуванні, але насичений смаком — цей рецепт обов’язково стане вашою кулінарною родзинкою.
Інгредієнти:
помідори — 2 кг;
перець чорний мелений — 1-2 ст. ложки;
базилік — 240 г;
рафінована олія — 1 склянка;
сіль — до смаку.
Приготування.
Πомідори пропустити через м'ясорубку чи подрібнити.
Зварити в сотейнику протягом 5 хв.
Πосолити.
Додати чорний мелений перець.
Базилік дрібно нарізати й засипати в суміш.
Влити олію та прокип'ятити (кипіння помірне) помішуючи протягом 15 хв.
Сoyc розлити в гарячі банки (пляшки) й герметично закоркувати.
Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.