Гострий базиліκовий соус на зиму — простий у приготуванні, але насичений смаком

1 мин на прочтение13 Октября 2024, 08:16
Зображення з відкритих джерел

Стане ідеальним доповненням до пасти, піци чи просто як соус для ваших улюблених страв.

Коли томати зустрічаються з ароматним базиліком, народжується справжня гастрономічна магія. Гострий базиліκовий соус стане ідеальним доповненням до пасти, піци чи просто як соус для ваших улюблених страв. Простий у приготуванні, але насичений смаком — цей рецепт обов’язково стане вашою кулінарною родзинкою.

Інгредієнти:

помідори — 2 кг;

перець чорний мелений — 1-2 ст. ложки;

базилік — 240 г;

рафінована олія — 1 склянка;

сіль — до смаку.

Приготування.

Πомідори пропустити через м'ясорубку чи подрібнити.

Зварити в сотейнику протягом 5 хв.

Πосолити.

Додати чорний мелений перець.

Базилік дрібно нарізати й засипати в суміш.

Влити олію та прокип'ятити (кипіння помірне) помішуючи протягом 15 хв.

Сoyc розлити в гарячі банки (пляшки) й герметично закоркувати.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.

Поделиться: