Вверх
Дать отзыв

153 працівники лікарні були звільнені або звільнилися після відмови від COVID-вакцинації

Понад 100 співробітників подали в суд на цю вимогу, стверджуючи, що лікарня незаконно вимагала вакцинації або звільнення співробітників.

2 мин на прочтение23 Июня 2021, 11:00
153 працівники лікарні були звільнені або звільнилися після відмови від COVID-вакцинації 153 працівники лікарні були звільнені або звільнилися після відмови від COVID-вакцинації
Поделиться:

Перед цим 178 працівників лікарні Х'юстона (США) були відсторонені від роботи без оплати за недотримання вимоги лікарні про повну вакцинацію всіх співробітників від COVID-19. Вимога було оголошена у квітні, і робітники повинні були виконати її до 7 червня.

Як пише журнал People,  після двотижневого періоду відсторонення 153 співробітника були звільнені або звільнилися самі із системи Х'юстонської методистської лікарні. 

Понад 100 співробітників подали в суд на цю вимогу, стверджуючи, що  лікарня незаконно вимагала вакцинації або звільнення співробітників. Окружна суддя Х'юстона Лінн Хьюз відхилила позов на початку цього місяця, хоча позивачі подали апеляцію на звільнення.

«Співробітники лікарні мають  займатися своєю справою з порятунку життів, не передаючи їм вірус COVID-19, — написала Хьюз у своїй постанові від 12 червня. —  Це вибір, зроблений для забезпечення більшої безпеки персоналу, пацієнтів і їхніх сімей».

Хьюз також зазначила, що співробітники «можуть вільно прийняти або відмовитися від вакцини від COVID-19», але якщо вони відмовляться, їм «просто потрібно буде працювати в іншому місці».

178 співробітників, які були відсторонені, становлять менше одного відсотка від загального числа 25 000 співробітників лікарні. У той час як деякі з групи були вакциновані під час відсторонення, інші були звільнені.

Згідно з Комісією з рівних можливостей працевлаштування федеральні керівні принципи «не перешкоджають роботодавцю вимагати від усіх співробітників,  вакцинації від COVID-19».

Нагадаємо,  флебологи назвали чотири категорії людей, які входять до груп  ризику варикозу.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.

Больше из GreenPost
Магистральный водопровод на Днепропетровщине Вода
Запущен очередной участок магистрального водопровода на Днепропетровщине: по завершению будет пропускать 550 тысяч кубических метров воды в сутки
1 мин на прочтение6 минут назад
Эпидемия коклюша охватила Европу В зоне риска дети
Эпидемия коклюша охватила Европу, сообщает агентство здравоохранения
2 мин на прочтениечас назад
Изображение создано ИИ
В Европе апрель бьет глобальный температурный рекорд одиннадцатый месяц: чего ждать дальше
2 мин на прочтение2 часа назад
Изображение создано ИИ
Неврологи обнаружили, что целостность белого вещества мозга у пожилых людей не ухудшается — это объясняет острую память
2 мин на прочтение3 часа назад
Польза еды без соли: секреты долголетия и здорового образа жизни
3 мин на прочтение4 часа назад
Выбросы CO₂ от производства электроэнергии в 2023 г. были рекордно высоки, но есть и хорошие новости о защите климата — отчет
5 мин на прочтение5 часов назад
Универсальное средство, которое поможет «омолодить» кусты роз, вырастить помидоры и уничтожить сорняки
1 мин на прочтение6 часов назад
Инновации для экологически чистого будущего: объединение 15 стартапов для изменения глобальных продовольственных систем
2 мин на прочтение7 часов назад