Догори
Дати відгук

153 працівники лікарні були звільнені або звільнилися після відмови від COVID-вакцинації

Понад 100 співробітників подали в суд на цю вимогу, стверджуючи, що лікарня незаконно вимагала вакцинації або звільнення співробітників.

2 хв на прочитання23 Червня 2021, 11:00
153 працівники лікарні були звільнені або звільнилися після відмови від COVID-вакцинації 153 працівники лікарні були звільнені або звільнилися після відмови від COVID-вакцинації
Поділитись:

Перед цим 178 працівників лікарні Х'юстона (США) були відсторонені від роботи без оплати за недотримання вимоги лікарні про повну вакцинацію всіх співробітників від COVID-19. Вимога було оголошена у квітні, і робітники повинні були виконати її до 7 червня.

Як пише журнал People,  після двотижневого періоду відсторонення 153 співробітника були звільнені або звільнилися самі із системи Х'юстонської методистської лікарні. 

Понад 100 співробітників подали в суд на цю вимогу, стверджуючи, що  лікарня незаконно вимагала вакцинації або звільнення співробітників. Окружна суддя Х'юстона Лінн Хьюз відхилила позов на початку цього місяця, хоча позивачі подали апеляцію на звільнення.

«Співробітники лікарні мають  займатися своєю справою з порятунку життів, не передаючи їм вірус COVID-19, — написала Хьюз у своїй постанові від 12 червня. —  Це вибір, зроблений для забезпечення більшої безпеки персоналу, пацієнтів і їхніх сімей».

Хьюз також зазначила, що співробітники «можуть вільно прийняти або відмовитися від вакцини від COVID-19», але якщо вони відмовляться, їм «просто потрібно буде працювати в іншому місці».

178 співробітників, які були відсторонені, становлять менше одного відсотка від загального числа 25 000 співробітників лікарні. У той час як деякі з групи були вакциновані під час відсторонення, інші були звільнені.

Згідно з Комісією з рівних можливостей працевлаштування федеральні керівні принципи «не перешкоджають роботодавцю вимагати від усіх співробітників,  вакцинації від COVID-19».

Нагадаємо,  флебологи назвали чотири категорії людей, які входять до груп  ризику варикозу.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Омікрон Коронавірус Вакцинація
В Україну доставлено 254 тисячі доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
2 хв на прочитаннягодина тому
Фото з відкритих джерел
Хто випускає більш смердючі гази і що робити, якщо дуже потрібно «поставити на паузу» метеоризм? Ось що розповідає експерт
4 хв на прочитання4 години тому
Сніданок Шкідливі звички Фрукти Поради дієтолога
Найгірший час для вживання бананів: коли фрукт перетворюється на отруту
2 хв на прочитання5 годин тому
Сніданки, які згублять ваше здоров’я
Сніданки, які згублять ваше здоров’я
1 хв на прочитанняВчора
«Зерносховище»: у Національному академічному драмтеатрі ім. Лесі Українки показали виставу про Голодомор
1 хв на прочитанняВчора
Петрів піст: як легше пережити ці дні та втихомирити серце
1 хв на прочитанняВчора
Під час будівництва Палацу спорту у Тернополі директор "наварив" 25 млн грн
1 хв на прочитанняВчора
Уже з наступного місяця Польща може бути заборонити продаж одноразових електронних сигарет
1 хв на прочитанняВчора