Імбир відомий своїми корисними властивостями. Він позитивно впливає на травну систему, корисний при артрозі, ревматизмі, артриті, розріджує кров, зміцнює серцевий м'яз і судини, виводить токсини, очищає печінку, стимулює діяльність мозку.
Фініки додадуть трохи солодощів, а перець поліпшить поглинання куркуміну. Тут ми також додали кокосовий крем. Можете взяти білу масу з кокосового молока, яке стояло в холодильнику. Чому кокосовий крем? Жир допомагає засвоєнню куркуми. Магній покращує мозкову діяльність, фосфор і кальцій зміцнюють суглоби, кістки, нігті, зуби, а також підтримують м'язовий тонус, залізо і мідь регулюють склад крові, підвищують ефективність транспортування кисню, селен і вітамін Е в тандемі мають протиракові властивості, уповільнюють процес старіння.
Імбирний напій на мигдальному молоці
Складники:
- 2 склянки мигдалевого молока;
- 2 столові ложки кокосового крему;
- 1-2 столові ложки свіжого імбирного соку або 1 столова ложка свіжого натертого імбиру;
- 1/2 чайної ложки порошку куркуми;
- 2 фініки;
- 1/8 чайної ложки рожевої гімалайської морської солі;
- свіжий мелений перець.
Приготування:
У блендер додайте мигдальне молоко, кокосовий крем, імбир, куркуму, фініки і сіль. Збийте до однорідної кремової консистенції. Охолодіть. Подавайте з дрібкою перцю. Насолоджуйтесь!
Більше новин читайте на GreenPost.