Догори
Дати відгук

Зелений пляцок на сніданок: легко готувати, смачно смакувати

Простий рецепт

1 хв на прочитання05 Жовтня 2022, 23:40
Поділитись:

Пляцок готується зі шпинатом та іншою зеленню. Рецепт простий та, водночас, цікавий тим, що приправляється багатьма спеціями.

Яйця – 5 шт.

Сметана – 1 ст.л.

Борошно пшеничне – 1 ст.л.

Мука кукурудзяна – 1 ст.л.

Бринза – 1 ст.л.

Сіль – за смаком

Мускатній горіх – дрібка

Зелень (кріп, петрушка, рукола, шпинат, м’ята, кінза)

Сода – дрібка

Імбир мелений – дрібка

Кмин – дрібка

Чорний перець - дрібка

Приготування:

  • На розігріту сковорідку із олією викласти подрібнений шпинат. Протушкувати кілька хвилин.
  • Яйця розбити в миску, додати сметану, імбир, перець, кмин, сіль, мускатний горіх.
  • Окремо змішати муку із содою і висипати до яєць. Добре перемішати. Висипати подрібнену зелень й тушкований шпинат, бринзу. Знову вимішати.
  • Форму для запікання застелити пергаментним папером, вилити яєчну суміш і поставити до розігрітої до 180º градусів духовку на 15 хвилин. Зелений пляцок готовий.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро