Догори
Дати відгук

Засоби для лікування раку, які можна знайти на кухні

На кухні можна знайти цілющі спеції для лікування раку.

2 хв на прочитання26 Січня 2024, 06:50
Названо спеції для лікування раку Названо спеції для лікування раку
Поділитись:

Онкологічні захворювання – дуже тяжкі та важко піддаються лікуванню. Захворіти на рак може будь-яка людина, незалежно від віку. Хворобу провокують різні фактори: шкідливі виробничі умови, доброякісні захворювання, які перероджуються в злоякісні, стреси, зловживання алкоголем, куріння, неякісна їжа.

Правильне харчування відіграє важливу роль у підтримці здоров'я та захисту організму від онкологічних хвороб. Деякі продукти мають дивовижні властивості – перешкоджають розвитку і росту ракових клітин, зміцнюють імунітет, підвищуючи загальну опірність організму хворобам.

Спеції, які сповільнюють ріст ракових клітин

Петрушка. Мірістіцін, ефірна олія петрушки, може перешкоджати утворенню пухлин в легенях. Також вона здатна нейтралізувати дію канцерогенів з тютюнового диму.

Куркума. Куркумін, її основний активний інгредієнт, володіє протираковими властивостями завдяки своїм фенольним сполукам - вони запобігають пошкодження ДНК і хронічному запаленню. Дослідження показують, що споживання куркуми пов'язане зі зниженням ризику раку легенів, грудей, шлунка.

Часник. Містить алліцин, флавоноїди, селен - з'єднання, здатні затримувати ріст ракових клітин. Часник також допомагає зменшити кількість ракових клітин в організмі, відновити пошкоджену ДНК клітин, підвищити загальний імунітет.

Орегано. Його речовина кверцетин має властивість уповільнювати ріст ракових клітин, викликати їх апоптоз (процес, що приводить до загибелі). Орегано вважається особливо ефективним проти раку товстої кишки і простати.

Перець. Містить високий рівень капсаїцину - рослинного з'єднання, що уповільнює ріст ракових клітин в передміхуровій залозі. У дослідженнях капсаїцин впевнено проявив себе як засіб, що мінімізує розмір пухлин при раку передміхурової залози.

Імбир. Його активна речовина гінегрол може затримувати ріст ракових клітин в товстій кишці і яєчниках, простаті.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.