Догори
Дати відгук

Засіб від кашлю, фарингіту та грипу – творить дива

Він допомагає знизити температуру

2 хв на прочитання03 Листопада 2022, 15:15
сім вагомих причин, щоб почати їсти фіолетову цибулю і поліпшити своє здоров’я. сім вагомих причин, щоб почати їсти фіолетову цибулю і поліпшити своє здоров’я.
Поділитись:

Ця суміш є одним з ефективних природних засобів проти грипу та кашлю. Деякі фахівці стверджують, що суміш меду і цибулі навіть ефективніше пеніциліну. Незважаючи на те, що ліки мають корисну дію, вони також мають ряд негативних наслідків для організму, тому рекомендуються природні методи.

Як готується?

Покладіть 1 столову ложку яблук на 1 крупно нарізану середню цибулину і залиште суміш у банці мінімум на 3 години. Дітям рекомендується по 1 чайній ложці 3 рази на день, дорослим по 1 чайній ложці 3 рази на день.

Ця проста і натуральна суміш корисна при кашлі, грипі та фарингіті, її можна використовувати як антибактеріальний засіб і для зміцнення імунної системи. При грипі навіть лікування антибіотиками не допомагає, тому, щоб зміцнити організм і зменшити дію грипу, рекомендуємо спробувати цю суміш.

Цибулевий сік розм’якшує мокротиння і знижує дію таких захворювань, як бронхіт. У суміші з медом воно має цілющу дію при запаленні та болях у горлі, бронхіті та кашлі. Цистеїн з цибулі навіть використовується в деяких ліках, що використовуються в медичному лікуванні.

Дуже корисний при астмі та бронхіті. Зменшує піноутворення і має відхаркувальні властивості, допомагає захистити від туберкульозу. Цибулевий сік також захищає від безсоння, а також має протиалергічні властивості. Це допомагає пацієнтам із ожирінням здорово та надовго схуднути.

Він допомагає знизити температуру, запалення і виводить жири з крові. Він розслаблює організм, має сечогінну дію, зміцнює імунну систему, ефективно зменшує біль, пов’язаний з простатитом. При зовнішньому застосуванні цибульний сік має лікувальні властивості проти дефектів шкіри, шрамів від прищів і зморшок.

Ехінацею і шавлія також рекомендують при кашлі та грипі

Додайте 2-3 грами листя шавлії в 1 склянку кип’яченої води і дайте охолонути під кришкою 10 хвилин. Настоєм полоскають ротову порожнину 5-10 разів на день при фарингітах. Згідно з науковими дослідженнями, ефект посилюється, якщо до цієї рідини для полоскання рота також додати ехінацею.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.