- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Запечені «равлики» з лаваша: смачний і оригінальний сніданок за 15 хвилин
Запечені «равлики» з лаваша: смачний і оригінальний сніданок за 15 хвилин
До столу їх подають, остудивши.
Для приготування запечених «равликів» із лаваша шинку та твердий сир можна брати будь-які, на ваш смак.
Інгредієнти:
лист лаваша — 1 шт.;
сир твердий — 50-80 г;
шинка — 100 г;
молоко – 1/2 склянки;
яйце куряче — 2 шт.;
кетчуп — для змащування лаваша;
кунжут — для присипки;
кріп — для прикрашання.
Приготування.
Шинку нарізати невеликими кубиками.
Сир натерти на дрібній тертці.
На столі розгорнути лист лаваша. Змастити його кетчупом.
Зверху на лаваш покласти шинку та тертий сир.
Скрутити лаваш у рулет і нарізати на невеликі шматочки. Ці шматочки щільно викласти у форму для запікання.
Залити сумішшю з яйця та молока. Зверху посипати кунжутом. Випікати в духовці за температури 180 °С протягом 15 хвилин.
Готові равлики остудити та подавати до столу.
Також ми розповідали про пісні ажурні млинці на окропі — рецепт без яєць.