Запечене куряче філе з помідором і сиром готується надзвичайно просто. Для його приготування знадобляться елементарні продукти.
Інгредієнти:
куряче філе — 3 шт.;
помідори — 2 шт.;
сир — 70 г;
базилік — кілька листків;
часник — 5-6 зубчиків або за смаком;
спеції, сіль, перець — за смаком.
Приготування.
Базилік промити. Часник очистити. Помідори нарізати кільцями.
Філе курки розрізати навпіл, не дорізаючи до кінця. Можна відбити трохи молотком.
Нафарширувати курку листочками базиліка, кільцями помідорів і скибочками часнику. Приправити улюбленими спеціями.
Постелити фольгу на деко, зробити бортики, змастити олією. Викласти фаршировану курку на деко. Відправити запікатися в духовку на 20 хвилин при 180 °С. (Якщо підгорятиме зверху, можна накрити листом фольги.)
Вийняти деко з куркою і посипати філе тертим сиром, знову поставити в духовку на 5 хвилин при температурі 150 °С.
Більше новин читайте на GreenPost.