Запечена картопля з ковбасками у вершках — один із найпростіших і водночас неймовірно смачних рецептів. Цей делікатес можна приготувати легко та швидко.
Інгредієнти:
картопля — 6-7 шт.;
цибуля ріпчаста — 1 шт.;
ковбаски мисливські — 4 шт.;
вершкове масло — 2 чайні ложки;
сіль за смаком;
перець чорний мелений — за смаком;
вершки — 1 склянка;
зелень петрушки — 2 гілочки.
Приготування.
Очистити картоплю та цибулю. Картоплю помити, порізати на середні кубики.
З ковбасок зрізати кінчики і нарізати на кружки завтовшки 0,5 см.
Цибулю нарізати на четвертинки.
На дно горщика покласти частину цибулі. Наступний шар — картопля, посолити, поперчити, додати ковбаски та лавровий лист.
Знову картопля та ковбаски. Посолити, поперчити. Залити горщик вершками, накрити горщики кришкою та поставити в духовку.
Розігріти духовку до 180 °С і залишити страву запікатися на 50 хвилин.
Помити зелень петрушки, обсушити та нарізати не крупно.
Дістати страву з духовки, присипати петрушкою і дати трохи охолонути.
Запечена картопля з ковбасками у вершках готова. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.