Догори
Дати відгук

Замість пиріжків на сніданок, дітям до школи та на перекус

Начинку ви можете зробити найрізноманітнішу

1 хв на прочитання28 Серпня 2022, 09:16
Поділитись:

Дуже простий рецепт пиріжків на кефірному тісті, які ви можете робити з різною начинкою. Тісто завжди вдало виходить і залишається повітряним та м’яким. Начинку ви можете зробити найрізноманітнішу, з шинки, сосисок, шинки та грибів. Можна ще додати насіння кунжуту чи кмину, якщо ви любите такі добавки, пише "Прості рецепти".

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кефір, 300 мл;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль, 1 ч.л;
  • борошно, близько 250 г;
  • сода, 1 ч. л;
  • олія, 2 ст.л;
  • ковбаса та сир по 120 г;
  • яйця варені, 2 шт.;
  • цибуля зелена і кріп.

Процес приготування

  • Кефір кімнатної температури змішуємо із сіллю та яйцем, перебиваємо масу віночком.
  • Всипаємо  просіяне борошно частинами і вимішуємо густе тісто.
  • Всипаємо соду та активно все перемішуємо.
  • Вливаємо олію і перемішуємо.
  • Ковбасу та сир, яйця тремо на великій тертці, змішуємо.
  • Додаємо різаний пучок зеленої цибулі та кріп, перемішуємо.
  • Тепер усю масу змішуємо із тістом.
  • Перекладаємо тісто у пакет, відрізаємо куточок.
  • Розігріваємо в сковороді олію і видавлюємо палички тіста.
  • Обсмажуємо такі палички – пончики до рум’яності із двох боків.
  • Розігріваємо в сковороді олію і видавлюємо палички тіста.
  • Обсмажуємо такі палички – пончики до рум’яності із двох боків.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost