- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Замінить "щоденний" омлет: картопляна фритата з грибами
Замінить "щоденний" омлет: картопляна фритата з грибами
Запікайте 15 хвилин при температурі 180°C
У кожній італійській сім'ї є свій унікальний рецепт приготування страви з пармезаном і чері, цибулею та спеціями, шпинатом і лососем, а також іншими складовими. Щоб зробити фритату ще більш апетитною, ми додали кілька скибочок картоплі, цибулю та печериці, які збагатили смак цієї страви.
Картопляна фритата з грибами — це завжди гарний початок дня, можливість ситної поїсти самому і нагодувати всю родину. У гарячому вигляді вона смакуватиме на сніданок, а у холодному — протягом усього дня, як закуску.
Інгредієнти:
- Картопля 400 г
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйця курячі 3 шт.
- Сметана 2 ст. л.
- Сіль, перець чорний мелений, приправа «Італійські трави» і зелень за смаком
- Оливкова олія 40 мл
- Сир твердий 100 г.
Картоплю очистьте і наріжте соломкою. Цибулю очистьте і подрібніть. Печериці помийте і наріжте кубиками.
Яйця збийте зі сметаною, змішайте з подрібненою зеленню, сіллю, перцем та приправою.
Нагрійте сковороду з олією і обсмажте картоплю до напівготовності. Додайте цибулю і гриби, посоліть, поперчіть і смажте, помішуючи, 10 хвилин.
Потім перекладіть картоплю у форму, залийте збитими яйцями, посипте тертим сиром. Запікайте фритату 15 хвилин при температурі 180°C. Одразу подавайте.
Більше новин читайте на GreenPost.