- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- З прекрасною пінкою: домашній капучіно за пару хвилин
З прекрасною пінкою: домашній капучіно за пару хвилин
Фортецю ви зможете відрегулювати самостійно
Ароматне капучіно — напій з гармонійним балансом солодкого смаку молока і кави. Багато хто думають, що справжній капучіно можна випити тільки в кав'ярні. Навіть володарі кавоварок нерідко бігають в найближчу кафешку за склянкою улюбленого напою. Але приготувати домашній капучіно з пишною піною можливо. І ми розповімо як.
Відомий кавовий напій можна зробити за допомогою блендера. Ви отримаєте відмінну пінну заготівлю, якої вистачить на дружну компанію. Фортецю ви зможете відрегулювати самостійно, а ефектна пінка буде, як у професійного бариста.
- Розчинна кава:0,5 скл.
- Цукор:90 г
- Вода:100 мл
- Молоко:200 мл
-У чашу блендера засипте каву і цукор. Залийте холодною водою і збивайте віночком протягом двох хвилин.
-Візьміть кухоль і покладіть 2 ч. л. кавової маси.
-Нагрійте молоко і залийте масу. Добре перемішайте.
-Решту кавову суміш перекласти в герметичну ємність і зберігати в холодильнику.
Кавовий крем дуже універсальний. Він добре тримає форму. Його можна використовувати для прикраси тортів і інших десертів. Спробуйте і оцініть цей простий рецепт.