Варто лише раз спробувати приготувати на зиму цей салат — і він стане улюбленим у вашій родині. Тим більше готується він надзвичайно просто і швидко.
Якщо чогось з основних інгредієнтів немає, можна просто взяти 2 кг інших овочів.
Інгредієнти:
капуста — 1 кг;
помідори — 1 кг;
огірки — 1 кг;
солодкий перець — 1 кг;
морква — 1 кг;
олія — 200 г;
оцет 9% — 200 мл;
сіль — 8 ч. ложок;
цукор — 16 ч. ложок.
Приготування.
Моркву натерти на тертці, решту овочів позрізати, як на салат.
Усі овочі змішати.
Додати решту інгредієнтів.
Усе перемішати. Πоставити на вогонь. Довести до кипіння
Κип’ятити рівно 2 хвилини з моменту, коли всі шари почнуть рівномірно кипіти.
Відразу розкласти по банках. Закрутити. Перевернути. Закутати.
Також ми розповідали про салат без стерилізації — ще не було випадку, щоб якась банка вибухнула.