Догори
Дати відгук

Їжа янголів: готуємо славетний бісквіт

Янгольський бісквіт смачний сам по собі

3 хв на прочитання31 Грудня 2022, 22:30
Поділитись:

Янгольський бісквіт — це рецепт торта з низьким вмістом жиру, виготовлений переважно з яєчних білків, борошна та цукру. Ця випічка відома на весь світ завдяки своїй легкій невагомій текстурі.

Їжа янголів — таку назву міг отримати тільки справді смачний десерт. Цей бісквіт настільки пухкий, що його неможливо розрізати звичайним ножем — він тільки помне пиріг. Тому використовуйте для розрізання зубчастий ніж або міцну нитку.

Янгольський бісквіт смачний сам по собі, але ви можете доповнювати його збитими вершками, ягодами або приготувати глазур за простим рецептом.

Інгредієнти

  • Цукор - 350 г
  • Борошно пшеничне-135 г
  • Сіль - 1/4 ч. л.
  • Яєчні білки-12 шт.
  • Розпушувач - 9 г
  • Ванільний екстракт - 1.5 ч. л.

Крок 1/9

Відрегулюйте решітку духовки в нижнє середнє положення та розігрійте духовку до 160°C.

Крок 2/9

У кухонному комбайні або блендері збийте цукор до стану дрібної пудри. Вийміть 1 чашку та відкладіть; залиште решту в кухонному комбайні.

Крок 3/9

Додайте в кухонний комбайн борошно та сіль. Збийте 5-10 разів, доки суміш не стане газованою та світлою.

Крок 4/9

У великій мисці за допомогою ручного міксера або міксера, оснащеного віночком, збийте разом яєчні білки та розпушувач на середньому низькому рівні до утворення піни, приблизно 1 хвилину.

Крок 5/9

Переключіться на середньо-сильний режим і повільно додайте 1 склянку цукру, яку ви відставили. Збивайте до утворення м’яких піків, приблизно 5-6 хвилин. Додайте ванільний екстракт, потім збивайте, поки не з’єднається.

Крок 6/9

Трьома додаваннями повільно просійте борошняну суміш у яєчну білкову суміш за допомогою дрібного ситечка, обережно перемішуючи гумовою лопаткою після кожного додавання.

Крок 7/9

Вилийте та розподіліть тісто в незмащену форму. Покладіть її на стіл, щоб вирівняти поверхню.

Крок 8/9

Випікайте пиріг, поки вставлена ​​зубочистка не вийде чистою, приблизно 40-45 хвилин. Поверніть деко на середині випікання. Під час випікання пиріг підніметься дуже високо. Вийміть із духовки, потім повністю охолодіть бісквіт у перевернутому стані на решітці приблизно 3 години. Після охолодження проведіть тонким ножем по краях і обережно постукайте формою по столу, доки бісквіт не вивільниться.

Крок 9/9

Наріжте торт гострим зубчастим ножем. Звичайними ножами можна легко розплющити його. Подавайте зі збитими вершками і свіжими ягодами.

Смачного!

Джерело: Шуба.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
ФОТО: ілюстративне | Analytics India Magazine
Кабмін удосконалив план розвитку агросектору: орієнтир на стандарти ЄС
1 хв на прочитання33 хвилини тому
«Сімейні молочні ферми» виплачуватимуть дивіденди інвесторам за 2024 рік
«Сімейні молочні ферми» виплачуватимуть дивіденди інвесторам за 2024 рік
1 хв на прочитанняВчора
ФОТО: ілюстративне
Росія продає вкрадену українську пшеницю у 70 країн світу, — Центр національного спротиву
1 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне: Pexels / Pixabay
ЄС скоротить імпорт пшениці: Україна втрачає ключовий ринок збуту
1 хв на прочитанняВчора
Україна витісняє Росію з ринку: українська соняшникова олія вперше за два роки стала лідером в Індії
1 хв на прочитанняВчора
Група «Епіцентр» та Урбанські побудують зерновий термінал у порту «Південний»
2 хв на прочитанняВчора
Місяць — найкращий садівник? Як космічні ритми впливають на ваш урожай
2 хв на прочитанняВчора
Натуральний твердий сир за 15 хвилин: простий рецепт у мікрохвильовці
1 хв на прочитання19 Серпня 2025