Яєчня в перці: швидко і смачно

1 хв на прочитання29 Вересня 2022, 07:32

Готову страву подавати гарячою зі шматочком свіжого тосту.

Яєчню в перці приготувати дуже легко. Для цього потрібно лише кілька продуктів, жоден із яких не є екзотичним.

Інгредієнти:

перець солодкий болгарський — 1 шт.;

помідор — 1 шт.;

яйце — 1 шт.;

часник — 1 зубчик;

сир твердий — 50 г;

сіль за смаком;

чорний мелений перець — за смаком.

Приготування.

Перець помити, розрізати навпіл, аби залишився хвостик, який триматиме форму. Видалити стрижень із насінням, покласти на деко і відправити запікати на 5-10 хвилин.

Поки перець печеться, помити й порізати помідор.

Очистити часник і дрібно порубати.

Покласти у глибоку тарілку помідор, часник і тертий сир.

Додати яйце і приправити сіллю з чорним перцем.

Добре перемішати яєчну масу.

За цей час перець мав трохи пропектися, тому витягнути його з духовки.

Наповнити перці яєчно-овочевою масою.

І відправити яєчню в перці запікатися до духовки на 5 хвилин.

Готову яєчню подавати гарячою зі шматочком свіжого тосту.

Також ми розповідали про омлет із сирною начинкою — швидкий, смачний і поживний сніданок.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: