- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Яєчня в перці: швидко і смачно
Яєчня в перці: швидко і смачно
Готову страву подавати гарячою зі шматочком свіжого тосту.
Яєчню в перці приготувати дуже легко. Для цього потрібно лише кілька продуктів, жоден із яких не є екзотичним.
Інгредієнти:
перець солодкий болгарський — 1 шт.;
помідор — 1 шт.;
яйце — 1 шт.;
часник — 1 зубчик;
сир твердий — 50 г;
сіль за смаком;
чорний мелений перець — за смаком.
Приготування.
Перець помити, розрізати навпіл, аби залишився хвостик, який триматиме форму. Видалити стрижень із насінням, покласти на деко і відправити запікати на 5-10 хвилин.
Поки перець печеться, помити й порізати помідор.
Очистити часник і дрібно порубати.
Покласти у глибоку тарілку помідор, часник і тертий сир.
Додати яйце і приправити сіллю з чорним перцем.
Добре перемішати яєчну масу.
За цей час перець мав трохи пропектися, тому витягнути його з духовки.
Наповнити перці яєчно-овочевою масою.
І відправити яєчню в перці запікатися до духовки на 5 хвилин.
Готову яєчню подавати гарячою зі шматочком свіжого тосту.
Також ми розповідали про омлет із сирною начинкою — швидкий, смачний і поживний сніданок.