Яким може бути сніданок: радить дієтолог
Кількість продуктів беріть, виходячи зі своєї денної калорійності.
Яким може бути сніданок? Про це розповідає лікар-дієтолог Руслан Алієв.
«Мій варіант сніданку значно складніший, ніж відрізати шматок ковбаси або відкрити пачку печива до кави. Вам доведеться провести неймовірну підготовку», — жартує дієтолог.
Він говорить, що потрібно заздалегідь відварити картоплю та яйця.
«Запам'ятайте золоте правило: варіть яйця не штучно, а відразу десятком. Картоплі це теж стосується», — наголошує Руслан Алієв.
Також слід заздалегідь відварити курячі грудки і придбати квасолю в томатному соусі.
Кількість продуктів дієтолог рекомендує брати, виходячи з вашої денної калорійності. Одного яйця, середньої картоплі, половини грудки та 100 г квасолі більшості людей вистачить.
На десерт він радить узяти улюблений фрукт.
Також ми писали про оптимальний час для сніданку: дієтолог розповідає, коли їжа стає найкориснішою для здоров’я.