Догори
Дати відгук

Які ТОП-7 продуктів допоможуть здолати печію вдома

Лікарі порадили досить дивні способи.

2 хв на прочитання22 Грудня 2020, 23:58
Поділитись:

Шукаєте способи швидко позбутися від печії? Дієтологи назвали кілька домашніх засобів, які можуть вирішити цю проблему. Повідомляє The Health Site.

Імбир. Ця рослина вважається одним із кращих засобів від порушень травлення. Антацидні (проти печії) властивості імбиру здатні полегшити проблеми з травленням, а також зі здуттям живота та гастритом. Розчиніть тертий імбир у склянці окропу. Дайте настоятися 10 хвилин і випийте.

Ромашковий чай. Ще один ефективний засіб, який допоможе позбутися від печії в найкоротші терміни. Чашка гарячого ромашкового чаю надає заспокійливу дію, допомагаючи зупинити пекучий біль, що поширюється зі шлунку в середину грудей.

Харчова сода. Також відома як бікарбонат натрію, сода може зменшувати симптоми кислотного рефлюксу. Розмішайте чайну ложку соди в склянці теплої води й випийте. До слова, це також допомагає від нетравлення, здуття або нудоти. Однак при вживанні харчової соди потрібно дотримуватися обережності. Також не варто вживати її на повний шлунок.

Яблучний оцет. Вважається дієвим засобом, який деякі люди використовують для лікування печії. Вживання добре розбавленого яблучного оцту після їжі нейтралізує шлункову кислоту.

Алое вера. Популярний народний засіб від печії. Випивайте пів склянки свіжого соку за пів години до їди, щоб зменшити запалення в шлунково-кишковому тракті. Робити це треба двічі на день.

Жуйка. Деякі дослідження показали, що жувальна гумка знижує кислотність у стравоході. Вона містить бікарбонат, який ефективний для лікування печії та пов'язаних із нею симптомів. Жувальна гумка збільшує утворення слини та допомагає очистити стравохід від шлункової кислоти.

Корінь солодки. Ще один трав’яний лікувальний засіб, який допомагає в разі запалення шлунка. Додайте кілька скибочок сушеного кореня солодки в чашку з гарячою водою. Кип'ятіть не менше 5 хвилин. Дайте охолонути й пийте відвар один раз на день для лікування печії.  

Нагадаємо, науковці розповіли про простий спосіб діагностики здоров'я серця вдома.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.