Догори
Дати відгук

Як зробити фантастичні котлети з апетитною скоринкою: шалений трюк зведе з розуму

У чому можна обвалювати котлети перед смаженням, щоб їхня хрустка скоринка усіх звела з розуму.

1 хв на прочитання21 Червня 2023, 11:40
Поділитись:

Смачні та соковиті котлети з хрусткою скоринкою – це неймовірна насолода, від якої ніхто не може відмовитись. Є безліч секретів приготування цієї бомбічної страви, про які варто знати, аби смажені котлети були неперевершеними. Досвідчені господині розпочинають із вибору якісного м'яса, а закінчують правильними пропорціями спецій та приправ. Окрім того, особливу увагу господині приділяють процесу смаження котлет. Сьогодні Главред розповість, у чому можна обвалювати котлети перед смаженням, щоб їхня хрустка скоринка усіх звела з розуму.

Багато господинь звикли обвалювати котлети перед смаженням у панірувальних сухарях. Проте це не єдиний інгредієнт, який може зробити готову страву незабутньою. Якщо ви не знаєте, у чому обвалювати котлети замість панірувальних сухарів, то маємо для вас шалений трюк. Цей інгредієнт точно знайдеться на вашій кухні!

Хто б міг подумати, але звичайне борошно може творити дива із котлетами. Досвідчені господині постійно користуються цим трюком. По-перше, за допомогою борошна на котлетах утвориться хрустка скоринка. По-друге, борошно зробить котлети неймовірно м'якими, оскільки всі соки залишаться всередині котлет і не будуть витікати під час смаження. Якщо ви ще сумніваєтесь у тому, чи потрібно котлети обвалювати в борошні перед смаженням, то ділимось із вами третьою перевагою: за допомогою борошна ваші котлети ніколи не підгорять під час смаження.

Тепер ви знаєте, що краще використовувати для паніровки котлет. За допомогою цього простого трюку ваші котлети зметуть зі столу за лічені секунди та ще й попросять добавки.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Робота мобільної клініки в прифронтових українських селах. Фото: Dignitas Ukraine
Десятки населених пунктів залишилися без медичної допомоги: мобільні клініки допомагають жителям прифронтових сіл
2 хв на прочитання4 години тому
Фото ілюстративне
19 травня Україна відзначає День сімейної медицини
1 хв на прочитання5 годин тому
Фото ілюстративне
Всесвітній день боротьби з вірусними гепатитами: в Україні зростає захворюваність
3 хв на прочитання7 годин тому
Зображення згенеровано ШІ
Зміна клімату загрожує вагітним жінкам — екстремальна спека підвищує ризик передчасних пологів
2 хв на прочитання9 годин тому
Імунологи створили універсальну протиотруту від укусів отруйних змій на основі крові "людини-імунітету"
2 хв на прочитанняВчора
У Німеччині пасажирський літак опинився без керування на висоті 10 тисяч метрів
1 хв на прочитанняВчора
Як алкоголь впливає на тиск: від короткочасного підвищення до хронічної гіпертонії
2 хв на прочитанняВчора
Українці за кордоном можуть пройти оцінку для підтвердження інвалідності
2 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost
Зруйнований Донбас. Фото з соцмереж
Донбас без відновлення: окупаційна влада хоче перетворити зруйновані міста на туристичний атракціон
1 хв на прочитання8 хвилин тому
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитання51 хвилину тому
Зображення згенеровано ШІ
Майже «Автостопом по галактиці»: життя на Землі працює як квантовий комп’ютер і вже здійснило 10⁶⁰ логічних операцій
4 хв на прочитаннягодина тому
Фото: ЦТС
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитання2 години тому
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитання3 години тому
Туреччина знайшла нове велике родовище газу в Чорному морі
1 хв на прочитання3 години тому
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитання8 годин тому
Озеленення дахів — тренд 2025 року: як перетворити міське житло та присадибну ділянку на зелену оазу
3 хв на прочитання14 годин тому