Догори
Дати відгук

Як заквасити буряк: швидкий, смачний, дешевий і корисний рецепт

Квашений буряк – альтернатива квашеній капусті.

1 хв на прочитання08 Вересня 2022, 07:32
Поділитись:

Чи знаєте ви, що на зиму можна заквасити не лише капусту, а й буряк? Він нічим не поступається класичному рецепту квашеної капусти з ним. Використовують його не лише як закуску на святковий стіл, а й як заправку до борщу. Кухар Максим Нікітін розповідає, як швидко заквасити буряк.

Інгредієнти:

буряк — 1 кг;

вода — 1 л;

сіль за смаком.

Приготування.

Буряк нарізати шматочками, воду змішати з сіллю та залити нею коренеплід. Зверху поставити гніт і залишити протягом 2-х тижнів, постійно знімаючи піну, що утворилася.

Зберігати закваску потрібно в темному та прохолодному місці.

Також ми розповідали про квашену капусту з буряком і часником: швидкий і смачний рецепт.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото: Максим Нікітін
Німецький маковий сирник — нетрадиційний, вишуканий і водночас простий десерт
1 хв на прочитання13 годин тому
Фото: J.M. Garcia/EPA-EFE
Європейські виробники їжі для домашніх тварин переходять на комах через бюрократію ЄС
7 хв на прочитанняВчора
Фото: Максим Нікітін
Закуска з лаваша за лічені хвилини — підійде не лише на кожен день, а й для пікніка чи навіть для святкового столу
1 хв на прочитанняВчора
Фото із відкритих джерел
Секрети вибору розсади для рекордного врожаю: поради експертів
2 хв на прочитання22 Травня 2025
Європарламент ухвалив заборонні тарифи на сільгосппродукцію та добрива з Росії та Білорусі
1 хв на прочитання22 Травня 2025
З Німеччини екстрадували екс-начальницю Держгеокадастру Київщини
1 хв на прочитання22 Травня 2025
Смажена курка з чорносливом і грибами — простий рецепт
1 хв на прочитання22 Травня 2025
В Україні затверджено нові правила державної реєстрації та контролю генетично модифікованих організмів
1 хв на прочитання21 Травня 2025