Догори
Дати відгук

Як вживати фіолетову цибулю, щоб істотно підвищити імунітет і поліпшити самопочуття

Сім вагомих причин, щоб почати їсти фіолетову цибулю і поліпшити своє здоров’я

2 хв на прочитання04 Березня 2021, 07:03
сім вагомих причин, щоб почати їсти фіолетову цибулю і поліпшити своє здоров’я. сім вагомих причин, щоб почати їсти фіолетову цибулю і поліпшити своє здоров’я.
Поділитись:

Фіолетова цибуля не так часто вживається людьми. Проблема в тому, що більшість з нас не знають, що цей вид цибулі пропонує широкий спектр переваг для здоров’я. Хоча цей вид цибулі   вважається досить дієтичним, містить велику кількість вітаміну С, а також дивує мінімальною наявністю у складі цукру. 

Крім цього вона є джерелом калію, який відповідає за баланс рідини, передачу нервових імпульсів та інші процеси в організмі.

Перше, що вам потрібно знати, це те, що ви повинні їсти цибулю, завжди сирою.

Ми пропонуємо вам сім вагомих причин, щоб почати їсти фіолетову цибулю і поліпшити своє здоров’я.

1. Запобігає розвитку раку.

Цибуля багата сполуками сірки, які захищають організм від розвитку пухлин і різних видів раку. Ці сполуки також знищують бактерії, які атакують нашу сечову систему.

2. Відмінний засіб при діабеті

Сира цибуля, особливо фіолетова, стимулює вироблення інсуліну. Тому, якщо ви маєте діабет або підвищений цукор в крові, з’їжте більше сирої фіолетової цибулі.

3. Усуває запори.

Фіолетова цибуля багата волокном, і тому так добре справляються з запорами. Волокна фіолетової цибулі витісняють токсини з кишечника.

4. Біль в горлі.

Фіолетова цибуля є потужним природним антибіотиком. Таким чином, її сік зазвичай використовується для лікування інфекцій і запалення горла і приносить несподівані швидкі результати. Змішайте 1 столову ложку соку цибулі з 1 столовою ложкою меду і вживайте 1 раз на день для запобігання застуди, грипу, інфекцій і вірусів.

Якщо ви захворіли, то рекомендується вживати по 1 чайній ложці цієї суміші 4-5 разів на день до одужання.

5. Захистить і зміцнить серце.

Цибуля, особливо фіолетова, захистить від ішемічної хвороби серця і відрегулює кров’яний тиск. Просто додайте її в салати та інші страви.

6. Нормалізує холестерин

Сира фіолетова цибуля врівноважує рівень холестерину і знижує рівень ЛПНЩ або поганий холестерин.

До слова, фермер з Херсонщини цілий рік вирощує овочі та зелень (відео).

Відомо, господиня з Луцька поділилася секретами, як вирощувати мікрозелень у себе в квартирі (фото).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Зображення згенеровано ШІ
Туреччина заявляє права на денер-кебаб у ЄС — Німеччина проти
1 хв на прочитання11 годин тому
Сніданок із кабачків Нсмачніша страва Рецепт приготування
“Королівський” сніданок або обід із кабачків: найсмачніша страва із простих продуктів
1 хв на прочитання14 годин тому
Земельний податок Агробізнес Законопроєкт
В Україні хочуть продовжити строк звільнення від земельного податку для певної категорії бізнесу
2 хв на прочитання17 годин тому
Зображення згенероване ШІ
Літній сирний десерт для тих, хто худне — надзвичайно легкий рецепт
1 хв на прочитання19 годин тому
Огірки по-фінськи: рецепт закрутки на зиму від Євгена Клопотенка
1 хв на прочитанняВчора
Затверджено Порядок проведення моніторингу земель і ґрунтів
1 хв на прочитанняВчора
Рецепт приготування маринованих кабачків, які на смак не відрізнити від грибів
1 хв на прочитанняВчора
Африканська чума свиней (АЧС) активно шириться Україною: зафіксовано вже у п'ятьох областях
1 хв на прочитанняВчора