Догори
Дати відгук

Як смачно посмажити цибулю

Цей метод підходить для тих, хто не любить цибулю у стравах та соусах.

1 хв на прочитання15 Жовтня 2024, 23:43
Як смачно посмажити цибулю Як смачно посмажити цибулю
Поділитись:

Деякі просто відправляють подрібнений інгредієнт на сковорідку з олією та доводять до готовності, інформує Ukr.Media.

Так, така цибуля буде непоганою, але бездоганною назвати її не можна. Деякі господині у процесі смаження вводять ложку цукру. В результаті цибуля виходить карамелізованою.

Ще однією популярною добавкою є сода. Вважається, що вона здатна нейтралізувати специфічний смак та аромат продукту. Сода ніби розплавляє цибулю і вона стає схожою на однорідну кашицю. Цей метод підходить для тих, хто не любить цибулю у стравах та соусах, бо її в приготованій страві не видно і не чутно, але присмак додається.

Але про те, як зробити набагато краще смажену цибулю, знають не всі.

Як виявилося, йдеться про звичайне борошно. Даний компонент допомагає приготувати ідеальну смажену цибулю. Потрібно спочатку подрібнити овоч зручного розміру.

Після відправляємо цибулю у пакет. Всипаємо ложку борошна і починаємо трясти. Потім варто викласти цибулю на сито, щоб позбавити великої кількості борошна.

А ось після можна сміливо приступати до смаження.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілюстративне
АМКУ оштрафував дві компанії на 18,9 млн грн за змову на тендерах
1 хв на прочитанняВчора
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
1 хв на прочитанняВчора
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
1 хв на прочитанняВчора
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
1 хв на прочитання16 Листопада 2025
У Мукачеві на День святого Мартина відкрили міжнародний форум виноробів
1 хв на прочитання16 Листопада 2025
День працівників сільського господарства України
1 хв на прочитання16 Листопада 2025
Відновлення водних біоресурсів на Одещин: озеро Сасик зариблено молодим товстолобом
1 хв на прочитання15 Листопада 2025
Хліб і сир: гастрономічна пара, що святкує свою універсальність
5 хв на прочитання15 Листопада 2025
Більше з GreenPost