Догори
Дати відгук

Як смачно і швидко замаринувати курку: два найсмачніші рецепти

Завдяки йому м’ясо стає більш ніжним і соковитим.

1 хв на прочитання24 Січня 2024, 10:55
У чому смачно замаринувати курку У чому смачно замаринувати курку
Поділитись:

Сьогодні пропонуємо вам дізнатися кілька способів найсмачнішого маринаду для м'яса, від якого курка буде смачніше та вийде з чудово хрусткою скоринкою.

Маринад з медом

Любителям солодкого м’яса сподобається медовий маринад. Запікати курку з таким маринадом краще у фользі.

Інгредієнти:

  • мед – 100 г;
  • гірчиця – 2 ч. л.;
  • соєвий соус – 100 мл;
  • цедра апельсина – 20 г;
  • сіль – щіпка;
  • майоран – щіпка;
  • чебрець – щіпка;
  • мускатний горіх – щіпка;
  • перець – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Всі інгредієнти ретельно змішайте і перетворити в однорідну масу.
  2. Додайте сіль і перець.
  3. Куряче м’ясо в мисці перемішайте з цим маринадом і залиште на 3-4 години.

Маринад з соєвим соусом

В соєвому соусі маринуйте абсолютно будь-яку частину, але найбільш смачними виходять крила, якщо їх запікати в духовці або готувати на мангалі.

Інгредієнти:

  • соєвий соус – 200 мл;
  • гірчиця – 3 ч. л.;
  • часник – 2 зубчики;
  • петрушка пучок;
  • перець гострий – щіпка.

Спосіб приготування:

  1. Часник пропустити через часникодавку або дрібно порізати.
  2. Петрушку подрібнити і розім’яти руками.
  3. Соєвий соус змішати з гірчицею до стану однорідної маси.
  4. Додати до суміші часник і перець.
  5. У миску викласти курку, залити соусом, розтерти суміш руками і залишити на 2-3 години.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.