Клопотенко ділиться рецептом-- як приготувати закуску з полуницею

1 хв на прочитання09 Червня 2022, 18:00

Клопотенко пропонує рецепт карпачо з редиски та полуниці

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився рецептом оригінальної закуски. Оскільки зараз сезон полуниці, то без цього інгредієнту не обійтися. Спробуйте і ви!

Як пише maximum.fm, Клопотенко пропонує рецепт карпачо з редиски та полуниці. Це тандем коренеплоду та ягоди, де ще й спеції додають аромату. Кухар впевнений, що всі будуть приємно вражені смаком.

Як приготувати карпачо з редискою і полуницею

Інгредієнти:

Рецепт закуски з полуниці:

  1. Підготуйте всі інгредієнти до страви. Візьміть 200 г стиглої полуниці, змініть з неї зелені хвостики, після промийте ягоди під струмом холодної води. Покладіть на паперовий рушник, щоб вона просохла.
  2. Візьміть 150 г редиски помийте, очистьте від хвостиків та поріжте тонкими кружечками.
  3. Коли полуниця просохне від води, поріжте її на кружечки й обережно перекладіть в невелику миску, додавши в посуд дрібку солі та 1 ст. л. соку лимона. Залиште на 10 хвилин.
  4. Кружечки редиски покладіть в інший посуд, полийте 1 ст. л. оливкової олії та ретельно перемішайте.
  5. Щоб подати страву на стіл, візьміть велику пласку тарілку та викладіть кружечки полуниці в один шар. Половину тарілки з полуницею посипте меленим міксом перців, а другу – меленим коріандром. Зверху на полуниці викладіть кружечки редиски.
Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: