Багато гурманів люблять їсти пиріжки. А ось займатися приготуванням цієї страви подобається далеко не всім людям. Адже створення тіста забирає дуже багато часу та сил.
А що, якщо використати вже готову борошняну основу? Тоді страва приготується набагато швидше.Адже така можливість є! Замість самостійно приготовленого тіста хитрі кулінари використовують лаваш.
Спочатку потрібно підготувати начинку. На сковороді треба обсмажити фарш разом із нарізаною цибулею. Суміш, що вийшла, слід загорнути в лаваш так, щоб вийшли «конвертики». Цей пиріжок слід покрити сирим яйцем і відправити на сковороду.
Як тільки з обох боків страви з’явиться рум’яність, лаваш з начинкою можна перекладати на тарілку. У результаті вийде страва, яка на свій смак мало відрізняється від класичних пиріжків, зате готується набагато швидше.
Використовувати можна й іншу начинку. Наприклад, подрібнена зварена картопля. Або сир. Або капусту з морквою. У будь-якому випадку вийде досить апетитна страва.