Як приготувати рулет “Баунті”: райської насолоди багато не буває

1 хв на прочитання27 Липня 2024, 12:00

Оцінять всі, хто обожнює кокосову стружку та її аромат у смаколиках.

Якщо при слові “Баунті” ви згадуєте про рекламу з пальмами, океаном та білим пісочком, вам треба або у відпустку, або приготувати цей рецепт. Оцінять всі, хто обожнює кокосову стружку та її аромат у смаколиках.

Для приготування візьміть:

Приготування

1. Розтоплене вершкове масло протягом 3-5 хвилин змішайте з цукровою пудрою. Потім додайте кокосову стружку і знову вимішайте. Печиво подрібніть у дрібну крихту за допомогою блендера або звичайної качалки.

2. Какао-порошок перемішайте віночком із крихтою печива. Цукор розтопіть в окропі та залийте рідиною суху суміш. Замішайте тісто ложкою і перекладіть на дошку, що застелена харчовою плівкою.

3. Розкачайте тісто у формі прямокутника. Зверху викладіть кокосову начинку і рівномірно ложкою розподіліть по тісту. Обережно поверніть рулет і залиште в холодильнику на 40 хвилин.

4. Готовий десерт посипте цукровою пудрою і наріжте тонкими шматочками. А якщо полити розтопленим шоколадом і примружити очі, то райська насолода — гарантована.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: