Догори
Дати відгук

Як приготувати розкішні курячі крильця: весь секрет в пікантному соусі

Гурманам варто спробувати приготувати цей відмінний варіант страви.

1 хв на прочитання02 Грудня 2023, 22:34
Курячі крильця в пікантному соусі, простий рецепт. Курячі крильця в пікантному соусі, простий рецепт.
Поділитись:

Крильця можуть стати чудовим варіантом для ситної вечері, яка сподобається всім членам сім’ї.

Чудово, що ця частина птиха має безліч способів приготування. Тому можна за допомогою лише одних маринадів, спецій та панірування щоразу добиватися нового результату.

Гурманам варто спробувати приготувати цей відмінний варіант страви, який має на увазі використання простого, але смачного соусу.

Які продукти потрібні

– кілограм самих крилець;
– склянка кетчупу;
– половина склянки французької гірчиці;
– невеликий шматочок кореня імбиру;
– по дві ложки кунжуту, меду та соєвого соусу;
– два зубчика часнику або за смаком.

Приготування:

Спочатку потрібно видалити частини крил, де немає м’яса. Після цього потрібно буде їх обмити і протерти паперовим рушником. Далі краще розділити крильця, що залишилися, на дві частини.

Потім прогріваємо сковорідку з олією і відправляємо птицю. Нам потрібно досягти появи гарної скоринки. Після цього можна прибирати продукт із плити.

Олію зливати не потрібно: її ми використовуємо для приготування ефектного соусу. Спочатку потрібно натерти імбир і порубати часник ножем. Вони вирушають у сковорідку першими.

Далі йдуть інші інгредієнти, крім кунжуту.

Коли соус буде готовий (рівномірна текстура, збалансований смак, потрібна консистенція), знову повертаємо крила. Готуємо їх на помірному вогні протягом півгодини.

Готову страву разом із соусом приправляємо насінням кунжуту. Неймовірно ефектна та смачна страва вразить навіть гурманів.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитанняВчора
Фото: ЦТС
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитанняВчора
Зображення згенеровано ШІ
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитанняВчора
Фото: Максим Нікітін
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитанняВчора
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитання18 Травня 2025
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання18 Травня 2025
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитання18 Травня 2025
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитання17 Травня 2025